Col·lecció Caniques

    Aquesta col·lecció va sorgir de l'encàrrec d'una amiga que volia un anell divertit per sortir de festa. Com que jo soc incapaç de limitar la meva imaginació a part d'un anell vaig fer tota una col·lecció amb diferents versions un fixe i l'altre mòbil, ampliant també la col·lecció a part d'anells a arracades, penjolls i agulles.

    El que em va agradar de treballar amb bales de vidre es la gran quantitat de gama que hi ha de mides colors i textures, fa que una col·lecció que es limima en peces fixes, peces mòbils i peces amb una decoració afegida de plata en ziga-zaga, puguis allargar-la amb colors i textures diferents, i fer que cada peça sigui única, creant la col·lecció a gust del client.

   Son peces de plata de llei amb un acabat mate on la peça principal es la bala de vidre i la plata s'usa per abraçar-la i en casos allargar la peça per qui vulgui quelcom mes estilitzat.

    Un aspecte que trobo molt interessants dels anells, es que l'anella en si que passa pel dit, al ser feta en ziga-zaga es pot obrir i tancar sense gran dificultat i no deformar la peça, això permet no haver de fer talles molts seguides d'anells, i per a les persones que a vegades els molesta els anells poden acomodar-se'l a les circumstancies, també per a infants que estan en època de creixença i volen que l'anell els duri varies temporades.Anell de plata fixe


Anell de plata fixe

Anell de plata mòbil

Anell de plata mòbil

Arracades de pressió de plata fixes.

Arracades ganxo de plata fixes.

Penjoll senzill de plata .

Agulla de plata mòbil.
 
Arracades de pressió de plata mòbil amb ziga-zaga.

Penjoll de plata mòbil amb ziga-zaga.

Arracades de ganxo de plata mòbil amb ziga-zaga.

Agulla de plata fixe.

 
Penjoll senzill de plata .

Penjoll senzill de plata .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris per ajudar-me a enriquir la meva feina.